| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|
+29yonca demetçi seda Cemal FISICHELLA papican_dmt yeLiZzZ ask_yalan dmtfanatigiylz resit SeNa yes_im orlbloomster five93 ask_yalan( meryem) ç!ğDem SnOpY(MaZ) saliha HaPPyGirL Emre handee Rüya Meriç sahika ALpEr Özlem Cns BuRCu selen Site Admin 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
handee Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Ağus. 05 2007, 13:26 | |
| içimden şehirler geçiyor her durakta duruyor inmiyorsuun.... | |
|
| |
ask_yalan( meryem) Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Ağus. 05 2007, 13:29 | |
| Can bildiğim canım olsan En çocuksu yanım olsan Hasretinle hergün yansam Ben aşkına tövbeliyim... | |
|
| |
handee Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Ağus. 05 2007, 13:35 | |
| sen ışığını arayan güzel günebakan ben tozuna dumanına hasret bir enkaz.. alev alev yandığım doğru küllerimden doğar mıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim sendeyim al beni ne yaparsan yap.... | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Ağus. 06 2007, 02:25 | |
| Kim kim ki diyorsa Aşk azap hali doğruyu söyler Ama kim afdiliyorsa affetmeyenler kendine eder (Ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder)
Anlatmak ne zor bu hali Yaptığına deyse bari Ağlayamıyorsun Uçurumların ucunda Mucizeler başucunda Anlayamıyorsun | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Eyl. 17 2007, 05:07 | |
| Ne haBersin ne türksün Seni gören yollara dökülsün
Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun Bütün dünya izler durur, afet-i azam Bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler Bitti tasa Ben kurBanım Bu cambaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun
Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun Cin oldun adam çarptın, cellat oldun kelle uçurdun
Bütün dünya izler durur, afet-i azam Bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler Bitti tasa Ben kurBanım Bu camBaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Var mısın yoksun İki gözüm eminim sen yoksun Var mısın yoksun
Bütün dünya izler durur, afet-i azam Bekler durur Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al Yandı dertler Bitti tasa Ben kurBanım Bu camBaza İki gözüm kadar eminim sen yoksun Sen yoksun, sen yoksun | |
|
| |
handee Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Eyl. 30 2007, 12:52 | |
| küçücük yüreğimle ben sana adam boyu sevdalar büytttüm ama inandıramadım... | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Ekim 04 2007, 01:42 | |
| Anlatmak ne zor Bu hali.. Yaptığına deyse bari.. | |
|
| |
handee Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Ekim 10 2007, 16:26 | |
| | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Mart 23 2008, 12:15 | |
| Ne oldu da biz bu duruma geldik Az mı sevdik,çok mu sevdik Biz nerde hata yaptık?
Düşünüyorum,bulamıyorum İşin içinden çıkamıyorum...
Şimdi gördüm,çok şaşırdım Yeni mi geldin?Burda mıydın? Oysa bir ara hep aklımdaydın..
İsim neydi?,çıkaramadım Adın neydi?,hatırlamadım...
Herşey çok güzel gidiyordu Konuşuyorduk,anlaşıyorduk Günler çok çabuk geçiyordu Deniyorduk,başarıyorduk inan...
Hatırlatayım müsadenle, Fazla değil,geçen sene Biz ayrıldık,seve seve Barışmamız bir mucize...
Hatırlatayım müsadenle, Fazla değil,geçen sene Biz ayrıldık,seve seve Barışmamız bir mucize...
(barışmamız bir mucize) (bir mucize) (barışmamız bir mucize)
Şimdi gördüm,çok şaşırdım Yeni mi geldin?Burda mıydın? Oysa bir ara hep aklımdaydın..
İsim neydi?,çıkaramadım Adın neydi?,hatırlamadım...
Herşey çok güzel gidiyordu Konuşuyorduk,anlaşıyorduk Günler çok çabuk geçiyordu Deniyorduk,başarıyorduk inan...
Hatırlatayım müsadenle, Fazla değil,geçen sene Biz ayrıldık,seve seve Barışmamız bir mucize... | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Mart 24 2008, 08:33 | |
| Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi
Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe
Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korurmuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var | |
|
| |
handee Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Mart 29 2008, 03:45 | |
| seyyah aşıklar hangi kumsallarda ağlar söyle anlatsam yalnızlığımı kim anlar... | |
|
| |
five93 Daf
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Localisation : ---------- Emploi : ---------- Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Mart 29 2008, 12:06 | |
| sevgilimi koluma takarımmm....bebekte 3-5 tur atarımmmm.....olmadı bi de sinema yaparımmm...gördün gibi çooooook unutkanım.... =]]]] | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Mayıs 06 2008, 23:42 | |
| Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül
Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül
O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki derin sancı Gitmez dedim kaldı gönül
Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedin En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül
Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül
Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül
Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül
Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Mayıs 07 2008, 01:43 | |
| Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi
Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her sabah her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni
Seni düşündükçe gül dikiyorum Ellerimin değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum dağları gülüm Her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bır parça mavi deniz alır beni | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Mayıs 07 2008, 01:49 | |
| Geceyi sana yazdım, sızımı sana Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne Yandım, yanarım sana
Sensizim, sana koştum iklimler boyu Uykular, yanan liman uykular haram Bir vapur geçer, dalgasında savrulan ben Dön yürek yurduma, gurbet tenime dön, yanarım sana | |
|
| |
orlbloomster Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Mayıs 31 2008, 03:03 | |
| elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadi hadi | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Eyl. 10 2008, 11:42 | |
| Ağla kalBim ağla sen ağla kalBim ağla Sus sesin duyulmasın içinden ağla Ala kalBm ağla sen ağla kalBm ağla Ss sesin duyulmasın içinden ağla İçinden ağla | |
|
| |
yes_im Daf
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 35 Localisation : *** İSTANBUL *** Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Eyl. 10 2008, 15:31 | |
| kalbimi kapatmışım sen gibilere sende kendin gibi bir şerefsize aç | |
|
| |
SeNa Daf
Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 32 Localisation : İskenderun Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Eyl. 10 2008, 15:59 | |
| Gerçeğin kenarından hayatın düzenine Bi yol bulup ben akamadım buğün budur pencere yarın kışla yüzleşince çok üzgünüm KALAMADIM | |
|
| |
resit Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Eyl. 10 2008, 23:49 | |
| sende bnm kadar gerçekleri görüyorsun beraber olamayız benim gibi biliyorsun | |
|
| |
dmtfanatigiylz Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Eyl. 11 2008, 09:40 | |
| mayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıpta herkes arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım:(( | |
|
| |
yes_im Daf
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 35 Localisation : *** İSTANBUL *** Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Eyl. 11 2008, 10:17 | |
| son pişmanlık fayda etmez git ona söyle | |
|
| |
ask_yalan Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Eyl. 11 2008, 10:44 | |
| Kalem yazar tükenir Kader yazar tükenmez Tükenmesin sevgimiz Aynen öyle aynen öyle | |
|
| |
handee Daf
| |
| |
Meriç Daf
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Localisation : İzmir Kayıt tarihi : 10/06/07
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Eyl. 11 2008, 13:05 | |
| Kime kızayım naızm sdnen başka kme qeçer? | |
|
| |
| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|