| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|
+29yonca demetçi seda Cemal FISICHELLA papican_dmt yeLiZzZ ask_yalan dmtfanatigiylz resit SeNa yes_im orlbloomster five93 ask_yalan( meryem) ç!ğDem SnOpY(MaZ) saliha HaPPyGirL Emre handee Rüya Meriç sahika ALpEr Özlem Cns BuRCu selen Site Admin 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
SeNa Daf
Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 32 Localisation : İskenderun Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Eyl. 11 2008, 17:06 | |
| Ben bu yaz bronzlaşmak Kendimle uzlaşmak Yer yer yozlaşmak Uzaklaşmak istiyorum | |
|
| |
resit Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Eyl. 11 2008, 17:14 | |
| dualarım tanrıya düşürmesin birdaha yasak aşkın kollarına | |
|
| |
yeLiZzZ Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Eyl. 11 2008, 18:19 | |
| | |
|
| |
dmtfanatigiylz Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 10:16 | |
| sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince | |
|
| |
ask_yalan Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 10:34 | |
| uykulu gözlerle döndüm rüyamdan, sana sarı laleler aldım çiçek pazarından.. sen olmasan.. buralara gelemezdim ben.. sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden.. | |
|
| |
dmtfanatigiylz Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 10:40 | |
| kenar süsü oldum hayatında yani olmasamda olurdu... | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 12:08 | |
| SENİN YÜZÜNDEN KOCA BİR ŞEHRE KÜSTÜM SENİN YÜZÜNDEN KAYBOLUP YOLLARA DÜŞTÜM HANİ SEN BANA KIYAMAZDIN GÖZÜN GİBİ BAKARDIN YA HANİ SEN BENİ KIRAMAZDIN ÖLENE KADAR SENİNDİM YA
| |
|
| |
yes_im Daf
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 35 Localisation : *** İSTANBUL *** Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 12:39 | |
| ne kadardır sürüyordu başka kimler biliyordu söyle kaç arkadaş kaç dost arkamdan gülüyordu | |
|
| |
ask_yalan Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 14:25 | |
| Sensizliği paylaşırım yalnız evimde Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte Attın imzanı kıydın ikimizede Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde | |
|
| |
ask_yalan Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 15:10 | |
| Unutma Göğün asıl rengi mavidir En kör gece bile sabahtır sonunda Kalbin ağlasada gülümse inadına Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara O pembe gül yüzünü kederle soldurma Daldaki son yaprak gibi Sarıl hep hayata Geçerken acılardan gülmeyi unutma Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada Sen yeter ki hep ümit et Hayat döner sana Sen yeter ki hep ümit et Hayat döner sana… | |
|
| |
handee Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 15:41 | |
| Git gitmek istersen Bir gün pişman olup da dönmek istersen Bil ki sana aşık bu kadın burda değil artık Üzgünüm aşkım | |
|
| |
papican_dmt Daf
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 35 Localisation : ***bursa--kocaeli*** Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 16:15 | |
| aylar oldu yıllar oldu aramadım aramadım elim gitti telefonma gururrumdan aramadım
sevdi gönlüm deli oldu yanlış yaptın aramadım elim gitti telefona gururumdan aramadım... | |
|
| |
FISICHELLA Daf
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 33 Localisation : uA Çorlu:) Kayıt tarihi : 09/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 19:30 | |
| Herkes Ayrıl Dior Canımı Sıkıyor Nereler Çektiği mi Bir Allah Biliyor Ayrıl Demek Kolay Ya Sonra Çilesi Bu Hayat Benim mi? Yoksa Ellerin mi? | |
|
| |
Cemal Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 22:06 | |
| görmezden gelde kalpte yanalı kaçgün bilirmsiin ömrün kalanı emek olmassa bizde olmayız büyük olur büyük dağların dumanı | |
|
| |
resit Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Eyl. 12 2008, 23:38 | |
| gitme gülüm yüzüm gülmez gitme gülüm can dayanmaz | |
|
| |
BuRCu Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 00:30 | |
| Can gidiyor, canım gidiyor canımın içi hayat bitiyor Ben bile bile yine susuyorum O da bunu çok iyi biliyor.. | |
|
| |
BuRCu Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 00:44 | |
| Anlasaydın şaşırırdım aşkın dilinden Senin için sakladığım kalbe ne yaptın Şiir olsam dize dize senin adına İntizar ekleyip denize attın
Anlayamadım ben dayanamadım ben Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın Anlayamadın sen dayanamadım ben Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın | |
|
| |
handee Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 00:48 | |
| birden bire hayatının tümü oldun gecelerine gün gibi doğdun gidersen bir gün biri üzülür çok .. | |
|
| |
BuRCu Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 01:00 | |
| Her cümlen kalbi deler Bir kurşun son kelimeler Bu aşkta yoksa bir umut Hadi vur beni git veunut
Arkanı dönüpte gitmeler gitmek mi Öyle çok kolaysa yüreğimden git Ekmeğim suyum sen, baharım yazım sen Koca bir cehennem bu dünya sen yokken
Gözleri veda yar, el gibi bakan yar Anladım geldik yolun sonuna Kuru bir canım var Onu da sen al yar Gözümü kırpmam Senin uğruna
En son BuRCu tarafından C.tesi Eyl. 13 2008, 01:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
BuRCu Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 01:11 | |
| Teşekkürler aşkım güzel sözler için Teşekkürler canım beyaz güller için En mutlu yıllarım senle paylaştığım Teşekkürler birtanem beni sevdiğin için
Teşekkürler aşkım sohbetlerin için Teşekkürler canım sürprizlerin için İyi günümde kötü günümde Hep yanımdasın hep kalbimde
Yine dünyaya gelsem yine seni severim Bir ömrüm daha olsa böler sana veririm Bal olur şeker olur dudağında eririm Ecel çağırsa inan senden izin isterim
Bunca yıl dile kolay bir yastıkta geçti Bazar değmesin bize yetmişinde de böyle Sen hayat arkadaşım, can dostum sırdaşım Teşekkürler aşkım çok teşekkürler
| |
|
| |
resit Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 10:32 | |
| gitme ne olur bırakıp gitme sensiz yaşayamam ben böyle gitme ne olur bırakıp gitme bir ömür boyu yaşayamam bn böyle | |
|
| |
SeNa Daf
Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 32 Localisation : İskenderun Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 13:29 | |
| Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını Bi mektup yazarım hep seni sewdimle biten Sonra artık hesap et bidahaa olurmu neşen
Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları
Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kim se ölsün mölsün istemem | |
|
| |
demetçi seda Daf
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 31 Localisation : KAHRAMANMARAŞ Kayıt tarihi : 12/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 13:47 | |
| gitme yarım kalır içimde gitme yazık olur ikimize adaletin bu mu senin beni nasıl mahkum ettin sensizliğe | |
|
| |
yonca Daf
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 32 Localisation : Ankara Kayıt tarihi : 09/09/08
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Eyl. 13 2008, 21:05 | |
| Seni deli gibi sevdim,anlamadıysan Canın sağolsun canın sağolsun Hala anlamadıysan Canın sağolsun... | |
|
| |
ask_yalan Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Eyl. 14 2008, 12:32 | |
| ben de ayni duygularla geldim gectim bu yollardan askin her kati halini yasadim gordum inan simdi zamanla gecer desem de avunmayacak yuregin ne kadar lanet etse de kabin dinlemeyeceksin | |
|
| |
| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|