| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|
+29yonca demetçi seda Cemal FISICHELLA papican_dmt yeLiZzZ ask_yalan dmtfanatigiylz resit SeNa yes_im orlbloomster five93 ask_yalan( meryem) ç!ğDem SnOpY(MaZ) saliha HaPPyGirL Emre handee Rüya Meriç sahika ALpEr Özlem Cns BuRCu selen Site Admin 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Site Admin Administrator
| Konu: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Tem. 04 2007, 20:58 | |
| Sözüm kıymetimi Bilene Perişanım diyene Ayrıldıysak kime ne? Kimin kararı?? Nasıl koydu ki Bu sana İçinde saklasana Anlattıkça duyana Bana zararı
Yüreksizin Birine Gönül veren tenime! Bakıp da sözlerine Uyan kafamı............................. Değiştirip adını Kapatmışım kapımı Gel artık ayrılığın Kesin zamanı
Şeytan mısın melek misin??? Sanki Benden yürekli misin?? | |
|
| |
selen Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Tem. 04 2007, 21:10 | |
| seni bana yazmış güzel Allahım sewerim kimene olmuşum aşkından diwanedönmüşüm deliye ne gelir elim karışılmaz kaderin işine sana bişey olmasın kimseleri koyamam yerine | |
|
| |
BuRCu Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Tem. 04 2007, 21:44 | |
| KalBim söyle ne oldu Bize? Nasıl ihanet etti sözümüze? AAh kalBim sevmek iyi gelmez Bize Biraz çeksek Bile çıkarız Biz düze
Onu Bir daha görmeyi inan istemezsin. Sana da acı verir Bu son hallerim Bilirim sen de Benim kadar kolay silemezsin Ama şimdi Başka renkte Bakıyor gözleri
Ağla kalBim ağla sen ağla kalBim ağla Sus sesin duyulmasın içinden ağla Ala kalBm ağla sen ağla kalBm ağla Ss sesin duyulmasın içinden ağla İçinden ağla | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 00:02 | |
| Kurulmuş saat gibi Çalışıyor bu dünya Kimler geldi kimler geçti Hala aynı rüya
Yalan olmuş sözler yalan Bu düzeni bozuk dünya yalan Kelle koltuk altında Gidiyoruz bu yoldan
Bırakın yeter be Hergün aynı şeyler Bu düzeni kim kurmuşsa Gün gelir elbet biter. | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 04:47 | |
| Yalan yalan yalan Seni unuttuğum yalan Çocuksu bir sevinç başlar içimde Seni gördüğüm zaman
Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 05:04 | |
| Esme rüzgar deli deli Aklim basimda degil Bu gidisle benim sonum Galiba belli degil
Iki gözüm iki cesme Yanaklarim islanir Bu gidisle deli gönlüm Dert cekerek uslanir | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 05:38 | |
| Hic gitmemis gibisin Kokun hala tenimde Sen beni unutsanda Yüregim seninle
Kor atesler icinde Yaniyorum yemin olsun Seni benim kadar kimse Sevmeyecek biliyorsun
Yanarim yanarim Sevgimize Yanarim yanarim Ikimize Yanarim yanarim Ne oldu bize | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 05:45 | |
| Anladim sonu yok yalnizligin Her gün cogalacak Her zaman böylemiydi Bilmiyorum Sanki dokunulmazdi cocukken Aglamak
Alisir her insan alisir Zamanla Kirilip incinmeye Cünki olagan yikilip yikilip Yeniden ayaga kalkmak
Yalnizligim yollarima Pusu kurmus beklemekte Acilar gözlerini dikmis Üstüme nöbette
Bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme Korkmuyorum | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 06:35 | |
| Yaşamadım ki öleyim Ölüm fiili ceBimde Sevilmedim ki seveyim Çeşit çeşit yalanlar içinde Bilemedim ki öğreteyim Neden yaşamak zorlar Bizi Neden zorlar Bizi sözler Sebep Basit Bir çelişki Neden ayrılıklar neden Sevgililer hep özler
Yaşamak zor yaşatmak zor Yaşlanmak zor
Ağlamadım ki güleyim Boş Beyaz Bir sayfadır yüreğim Sevinmedim ki üzüleyim Çok uzun zamandır hep Böyleyim Bilemedim ki öğreteyim Neden yaşamak zorlar Bizi Neden zorlar Bizi sözler Sebep Basit Bir çelişki Neden ayrılıklar neden Sevgililer hep özler | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 06:47 | |
| Artık seninle duramam Bu akşam çıkar giderim.. HesaBım kalsın mahşere elimi yıkar giderim..
Sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam, derinden.. Parmakların üzerinden su giBi akar giderim..
Artık sürersin Bir sefa ne cismim kaldı ne cefa..! Şikayet etmem Bu defa dişimi sıkar giderim..!!!
Bozar mı sandın acılar?Belaya atlar giderim! Kurşun giBi mavşer giBi dağ giBi patlar giderim.. Bozar mı sandın acılar Belaya atlar giderim.. Kurşun giBi, mavzer giBi, dağ giBi patlar giderim..!!
KayBetsem Bile herşeyi Bu aşkı yırtar giderim.. Sinsice olmaz gidişim kapıyı çarpar giderim..
Sana yazdığım şarkıyı sazımdan söker giderim.. Ben ağlayamam Bilirsin, yüzümü döker giderim..
Köpeklerimden, kuşumdan yavrumdan cayar giderim.. Senden aldığım ne varsa yerine koyar giderim..!!
Ezdirmem sana kendimi.Gövdemi yakar giderim.!! Beddua etmem üzülme.Kafama Sıkar giderim.!! Ezdirmem sana kendimi.Gövdemi yakar giderim.!! Beddua etmem üzülme.Kafama Sıkar giderim.!! | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 08:26 | |
| yeminimdir ecelimdir ölümümdür ayrılık sana en son kalanımdan hediyem bu pişmanlık
kaderin sana aşkı bir kere sevesin diyeölesin diye onu sadece göresin diye ya da zevk için vermiyor
yanacaksak aşkımız için yanalım birazda ne çıkar bugün herşey aşkımız için deli olma zevkini çıkar
yanacaksak aşkımız için yanalım birazda ne çıkar beni kalpten anlamam için daha kaç senem boşa çıkar | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 08:42 | |
| Aaaaa aaaaaaaa aaaaaa aaaaaaa Gözlerin boşluğa dalıp gider Sakipsiz bakışların benim olsun isterim Sırların acıdan ağlar örer Kendi kayboluşların sende dursun isterim
Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında;aaaaaa Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda;aaaa
Sırların acıdan ağlar ören Kendi kayboluşların sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 09:04 | |
| Madem sustun madem son gün Gitmem lazım yana yana buradan Madem sustun bugün sormadın Çıkmam lazım yana yana yanaa
Hiç ses çıkarma kapıyı kaparken Ne desem boş zaten kaybederken Böyle erken..
Ama seni sevdim... Gözümü kararttım Güle sarılırken dikeni unuttum
Ama seni sevdim... Ve sana güvendim Sana tutunurken düşmeyi zaten göze aldım | |
|
| |
ALpEr Administrator
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 34 Localisation : İskenderun Kayıt tarihi : 09/06/07
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 10:57 | |
| Canın sağolsun Söyleyen değil söyletene bak demişler | |
|
| |
sahika Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 11:14 | |
| biz aşkı meleklerden çaldık | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 05 2007, 11:14 | |
| Bir arada olabilmek ne mümkün Bir arada kalabilmek İmkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa her şeyi
İnanılmaz değişen ben miyim İnanılmaz bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen
Geri dönmek inan işten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle ya olursa dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini
Sonradan kor,sonradan kor Ayrılıklar an be an Akıp gider zaman sana aldırmadan | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 00:10 | |
| Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim
Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti
Uğruna döktüğüm gözyaşları için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim
Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti
En son tarafından Cuma Tem. 06 2007, 00:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 00:48 | |
| Yarab bu ne derttir Derman bulunmaz Yar bu ne yaradir Merhem bulunmaz
Benim garip gönlüm Asktan usanmaz Varip yare gider Hic geri dönmez
AsIk olan gönül Asktan usanmaz Ahiret korkusunu Bir pula saymaz
Ask pazaridir bu Canlar satilir Satarsin bu cani Hic kimse almaz Hic kimse almaz Dönüpte bakmaz | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 00:53 | |
| Ben hep 17 yasindayim Her ayak sesinde ürperirim Demir kapinin her acilisinda Gögsümün kafesine sigmaz yüregim Her türlüsünü tattim Acilarin ayriliklarin Herseye biraz alistim Bir seni beklerken Kendimi yenemedim
Su metrisin önü Bir uzun alan Bir tek seni sevdim Gerisi yalan
Senin hasretindir Hücreme dolan Bir tek seni sevdim Gerisi yalan
Hücremdeyim Hasretinle yanarim Senin icin hergün Hergün aglarim
Kanim hep icime Akar kanarim Beni anlamadin Ona yanarim
Kanim hep icime akar kanarim Bizi anlamadin ona yanarim
| |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 02:44 | |
| Belki de zamansız açtım içimi Yüreğim şeffaftı aklımsa deli Ben geldim sen kaçtın hep bana inat Bir vardın bir yoktun hep masal gibi
Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın
Adı aşk sebebimin her hata kalbimin Hep değerinden Hep gereğinden Hak ettiğinden çok sevdim
Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 10:19 | |
| HELAL OLSUN BİR DAĞI DEVİRDİN SENİNLE NEFES ALAN BİR CANI EZİP GEÇTİN YAZIK OLDU ÇOK YAZIK OLDU... BU ZAMANSIZ GİDİŞİN BENİ SIRTIMDAN VURDU
SENİN YÜZÜNDEN KOCA BİR ŞEHRE KÜSTÜM SENİN YÜZÜNDEN KAYBOLUP YOLLARA DÜŞTÜM HANİ SEN BANA KIYAMAZDIN GÖZÜN GİBİ BAKARDIN YA HANİ SEN BENİ KIRAMAZDIN ÖLENE KADAR SENİNDİM YA
HANİ SEN BANA KIYAMAZDIN GÖZÜN GİBİ BAKARDIN YA HANİ SEN BENİ KIRAMAZDIN ÖLENE KADAR BENİMDİN YA | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 12:40 | |
| korkma kalbim geçer acısı | |
|
| |
Meriç Daf
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Localisation : İzmir Kayıt tarihi : 10/06/07
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 12:42 | |
| Şeytan mısın MeLek misin Sanki Benden YürekLi misin..? | |
|
| |
Meriç Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 12:42 | |
| Konuşman Bittiyse İyi DinLe Benimde Sana Bir Kaç Sözüm oLacak..!! Pişman oLupta Gece Beni Arayınca O Kapanan TeLefon Bi Daha AçıLmayacak
Bir Gecede Sewdiğim Gibi Bir Gecede Unuturum Seni
Sen AnLamazsın Sewenin HaLinden Sen AnLamazsın YaraLı KaLbimden Bırakta Yansın Bunuda AtLatırım Kaderime BağLarım Yazıma KatLanırım..!! | |
|
| |
Meriç Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 12:44 | |
| Çok Kısa Süre Önce Seni BuLdum İçimde SakLadığım Hazinem oLdun Tarif Edemediğim En Büyük Duygum Seni Sensiz Yaşamak İnan Tek Korkum
Senden Öğrenmiştim Ben KarşıLıksız Sewmeyi AkLımdan SiLinmiyor o SihirLi SözLerin Büyü YaptıLar Bize Kötüydü NiyetLeri Nihayet AyırdıLar SoLdurduLar GüLLeri
Resmine Baktım Yatağa Uzandım Uyku Tutmuyor..!!
Ooof Hiç HaLim Yok Canım SıkıLıyor Ooof Sabah oLmuş Başım Dönüyor
| |
|
| |
| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|