| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|
+29yonca demetçi seda Cemal FISICHELLA papican_dmt yeLiZzZ ask_yalan dmtfanatigiylz resit SeNa yes_im orlbloomster five93 ask_yalan( meryem) ç!ğDem SnOpY(MaZ) saliha HaPPyGirL Emre handee Rüya Meriç sahika ALpEr Özlem Cns BuRCu selen Site Admin 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
handee Daf
| |
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 23 2007, 14:30 | |
| SÖYLENECEK BİR SÖZÜN YOKSA EĞER EVİMDEN GİDEBİLİRSİN YETERİ KADAR DİNLEDİM ARTIK HAYATIMDAN ÇIKABİLİRSİN
SANA AYILAN BAYILAN YOK Kİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİLSİN BANA GÖRE SEN YALANCI DEĞİL, YALANIN TA KENDİSİSİN
ATEŞ OLSAN DÜŞTÜĞÜN YERİ YAKARSIN BANA HİÇBİŞEY OLMAZ ZAMANINDA BİR HATA YAPTIYSAN BUNUN GÜNAHI BENİ VURMAZ
SÖZ AĞIZDAN ÇIKTI BİR KERE DÖNEN SEN GİBİ ALÇAK OLSUN BU DEVİRDE BENİM GİBİ AŞKI BULURSAN HEMEN ARA HABERİM OLSUN
| |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 23 2007, 14:59 | |
| Aramızda herşey bitti Ayrılalım diyen sen değil miydin. Ben ağlarken utanmadan, Arkanı dönüp giden sen değil miydin. Hayırdır ne oldu pişman mısın Bir gece ansızın kapımdasın Gerçekler acıdır anlaman lazım Benim için artık sen bir yabancısın
Yüzünü bile görmek istemiyorum Yoluma çıkmasan iyi edersin Sözlerim sana ağır mı geldi Kalbini mi kırdım afedersin
Aramızda herşey bitti Ayrılalım diyen sen değil miydin. Ben ağlarken utanmadan, Arkanı dönüp giden sen değil miydin. Hayırdır ne oldu pişman mısın Bir gece ansızın kapımdasın Gerçekler acıdır anlaman lazım Benim için artık sen bir yabancısın
Yüzünü bile görmek istemiyorum Yoluma çıkmasan iyi edersin Sözlerim sana ağır mı geldi Kalbini mi kırdım? afedersin
| |
|
| |
Emre Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 23 2007, 16:10 | |
| düşündünmü sevdinmi kimseyi kendin dışında | |
|
| |
selen Daf
| |
| |
Emre Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 23 2007, 20:28 | |
| ben karar verdim seni ne zaman aklar
ne de sular paklar | |
|
| |
selen Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 23 2007, 20:33 | |
| tutulmadı waatler nerde o sözünün eri seni wurduğunda yeminler yıkanırsan elimin kiri | |
|
| |
Meriç Daf
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Localisation : İzmir Kayıt tarihi : 10/06/07
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 24 2007, 15:22 | |
| | |
|
| |
Meriç Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 24 2007, 15:23 | |
| SiL Gözünün YaLnızLıkLarını.....!!
o An FısıLda DuwarLara Adımı..!!
Bin Bıçak War Sırtımda..!!
BiniyLe de Adaşsın Her Birii ;
Hayran Sana...!!!!! | |
|
| |
Meriç Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 24 2007, 15:23 | |
| Sonunda Bitti GaLiba Görğyorum.. İçimde Can ÇekişLerini Duyuyorum.. SözLerin Çok Acıtıyor öLüyorum.. Keşke Baştan SöyLeseydin Gidiyorum.. NasıLsa Koymaz Sana BiLiyorum..
KaLbime Gömerim o Zaman Unutupta SiLerim o Zaman aLt Tarafı Aşk Buda İşte WazgeçiLmez misin Amaan
Sanane ki AğLıyorsam DeLi Gibi İstiyorsam HaLa Seni Sewiyorsam Sanane AnLamıyorsan..
YaLanmış Demek Herşeyin BiLemedim.. SakLamışsın Nefretini Göremedimm.. oLmayınca oLmuyor Sen Sewemedin YazıLmış Kadere AyrıLık SiLemediMmmMmmM.. aLıştım Zor oLsada KabuLLendiMmmMmmM..
KaLbime Gömerim o Zaman Unutupta SiLerim o Zaman aLt Tarafı Aşk Buda İşte WazgeçiLmez misin Amaan
Sanane ki AğLıyorsam DeLi Gibi İstiyorsam HaLa Seni Sewiyorsam Sanane AnLamıyorsan.. | |
|
| |
Rüya Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 24 2007, 15:27 | |
| | |
|
| |
HaPPyGirL Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 24 2007, 15:40 | |
| ayrılıklar yanlızlıklar bu kacıncı sonbahar sana biraz aşkımdan bahsetsem dinlermisin yar kalbimin sahibi eğildim önünde ben seni sevmişim sanane kimene belliki sonumsun belki bir başlangıç ne olursan ol söz geçmez kalbime | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 24 2007, 15:51 | |
| Korkma kalBim geçer acısı! İlk defa mı aşık odun sen? Varmı aşkın Benle kavgası? Sanki ilk kez ağlıyorsun sen! | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 24 2007, 21:44 | |
| Ne seveni ne de gideni Hepsinden vaz geçtim Aşklarım dillere düştü sayenizde E buymuş aşk bestesi dedikleri
Ne dünyayı yakarım Ne de kırarım kadehleri Sevgiye inanmaz oldum sayenizde Tükenmiş delikanlı aşk dedikleri
Ne gülerim ne de kızarım Ne de arkasından ağlarım Yüreğim aşklara küstü sayenizde bıktım artık fahişe gönüllerden
Ne okyanuslar kadar derin Ne de gökyüzü kadar sakin Fikirler alt üst oldu sayenizde Korktum artık çarkların dönüşünden
Haydi
Of Allah'ım of Nedendir hep zorda sana gelişim Of Allah'ım of Ofları Tekerledim sayenizde
Of Allah'ım of Nedendir hep zorda sana gelişim Of Allah'ım of kendimi kaybettim sayenizde sewgiyi tükettim sayenizde kendimi kaybettim sayenizde son kez naynirana niri nirinom sayenizde | |
|
| |
selen Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 24 2007, 22:04 | |
| unut beni unuttuğum gb seni unut ki beni yanındakini aldatma giden kaybedendir gittin kaybettin bir şehir yakınıma bile yaklaşma | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Tem. 25 2007, 04:42 | |
| Gdiyorum kokun hala üzerimde.. | |
|
| |
saliha Daf
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 31 Localisation : Sakarya Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Çarş. Tem. 25 2007, 14:40 | |
| bak taktik yaptırtma bana | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 26 2007, 23:05 | |
| | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 27 2007, 08:34 | |
| zaten biranda sevmiştim seni çok geçmez unuturum beni deliler gibi sevecek aşık bu aralar bulurum | |
|
| |
SnOpY(MaZ) Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 27 2007, 12:56 | |
| ben romeo gercek aşkın savaşçısı yanlızlık bıttı sıl goz yaslarını !!! | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Tem. 28 2007, 04:49 | |
| O da Benim giBi gözü kara Belli Serserim deli dolu terelelli | |
|
| |
ç!ğDem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Tem. 29 2007, 13:02 | |
| dokunmak istiyorum yine eline alışmışım bi kere snn tenine aşk değil sevgi değil başka bişey bu hiçbişey koyamam ki bnn yerine | |
|
| |
handee Daf
| |
| |
ç!ğDem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 30 2007, 19:21 | |
| gittin şimdi sen yoksun yanımda bişey istemem <neye yarar hatıralar> | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Ağus. 05 2007, 08:25 | |