| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|
+29yonca demetçi seda Cemal FISICHELLA papican_dmt yeLiZzZ ask_yalan dmtfanatigiylz resit SeNa yes_im orlbloomster five93 ask_yalan( meryem) ç!ğDem SnOpY(MaZ) saliha HaPPyGirL Emre handee Rüya Meriç sahika ALpEr Özlem Cns BuRCu selen Site Admin 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Meriç Daf
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Localisation : İzmir Kayıt tarihi : 10/06/07
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 12:45 | |
| [color=olive]Savururum Rüzgara €ski AşkLarımı Biri GeLir Biri Gider GönLüm Sağolsun BunaLırım Düşünürken YaLnış AşkLarımı Biri Sewer Biri Üzer [color:f1e2=olive:f1e2]Hepsi Sağolsun..!!
Kapında DeLi Gibi ÖzLediğim Aşkı Gözümde YıLLar YıLı GeLdi Gitti Aşk..!! KaLbimi Kapatmışım Sen GibiLere Sende Kendin Gibi Bi Şerefsize Aç
Bittim Gözünaydın..!! Bittim HeLaL oLsun Uğrunda Harcadığım YıLLar Haram oLsun..!! | |
|
| |
Meriç Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 12:46 | |
| Bırak Uzaktan GözLerinLe Kesmeyi Bırak YaLandan Rüzgar Gibi Esmeyi Karşındayım İşte Ne Furuyorsun Cesaretin Yoksa YoLun Açık oLsun.. | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 12:49 | |
| yüzünü bile görmek istemiyorum yoluma çıkmasan iyi edersin sözlerim sana ağırmı geldi kalbinimi kırdım AFEDERSİN | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 12:50 | |
| gel elleri cennet kokay yarim hiç geçmedi seni seven halim seni çalan şimdi mutlu şimdi zalim çok özledim seni esmer yarim | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 13:50 | |
| Sildim seni de askinida Acimasizca tek satirda Biraktim köseye resmini elimden Unuttum günlerce bakmadim öfkemden
Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde Ölümüne giderim yeter ki sen olur de
Gezdim yine de o yerlerde Senden tek zerre hani nerde Yok artik icimde Sevgini kalbimden cikardim belki de kazidim gönlümden | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 13:58 | |
| Bu laflar sana ait değil Bu halin yabancı tanıdık değil Sanki karşımda sen değil Ben gidiyorum hiç sorun değil
Kalbim kırılmadı desem hiç değil Bu iş başıma ilk gelmiş de değil Bildiklerim çok ama yok elimde delil Ben gidiyorum hah hiç sorun değil | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 14:12 | |
| Aklim basimda degil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar degdi inan Adim gibi biliyorum
Yine bana haram geceler Senin icin agliyorum Yar yine bana haram geceler Senin icin agliyorum
Hatiralar gözlerimde Dalip dalip gidiyorum Acimasiz dertlerimle Yapayalniz yasiyorum
Yar yine basim belalarda Senin icin agliyorum
| |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 14:22 | |
| | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 14:27 | |
| Neden anlamaz insan Yanindayken kiymetini Neden söylemez insan Sevdigine sevdigini
Yarin cok gec olunca Pisman olmak bosuna Gururun neye yara ki Yalniz kalmaktan baska
Neden yar neden Bilinmez aci cekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden
Neden cimridir insan Anlatirken minnetini Neden sabirsiz insan Gösterirken öfkesini
Yarin cok gec olunca Isyan etmek bosuna Hiddetin neye yarar ki Vakit kaybindan baska
Neden sevinir insan Zafer kazandiginda Kazanmak neye yarar ki Kaybeden oldugunda
Yarin cok gec olunca Pisman olmak bosuna Savaslar neye yarar ki Yalniz kalmaktan baska
Neden yar neden Bilinmez aci cekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 14:31 | |
| | |
|
| |
Rüya Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 14:41 | |
| | |
|
| |
Cns Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 20:00 | |
| Kafam güzel Dünya güzel Sen güzelsin güzelsin | |
|
| |
ALpEr Administrator
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 34 Localisation : İskenderun Kayıt tarihi : 09/06/07
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 20:31 | |
| Mavi Mavi gözlerinde hep sitem mi var Yoksa insan sevdigine öyle mi bakar | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 06 2007, 23:29 | |
| Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Tem. 07 2007, 08:48 | |
| herkes hakettiği gibi yaşıyor | |
|
| |
Meriç Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Tem. 07 2007, 11:35 | |
| BiLmek İstiyorum KoLay oLdu mu Hata Deyip SiLerken Hiç GözLerin DoLdu mu Bende Sana Ait Bir İki Şey War GeLde aL ZaLim Korkma YaLwarmam Seni Senin Beni Unuttuğun Gibi Düşünmeden AğLamadan Şimdi Bir Anda Unutacağım | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Tem. 07 2007, 15:32 | |
| | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. C.tesi Tem. 07 2007, 16:27 | |
| herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır
Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi sıra kimde Kanlı resimler ressamı Sergide insan mezarı Satılık olan karanlıktır çerçevede
Tanrısı para kendide köle Sözleri zehir onu dinleme Sadık uşaklar eteğini öper Korku üretir süsleri gizler Alırsın satarsın yutarsın
Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi sıra kimde Kanlı resimler ressamı Sergide insan mezarı Satılık olan karanlıktır çerçevede
BARIŞ AKARSU KİMDİR O | |
|
| |
handee Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 09 2007, 00:27 | |
| bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi.. yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi.. | |
|
| |
selen Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Salı Tem. 17 2007, 09:46 | |
| eğer diğerlerin farklı olsaydın o zaman seni terketmek zorunda kalmazdım | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Perş. Tem. 19 2007, 14:54 | |
| Hüzünler Başıma vurdu yine Sevginin çıkmaz yollarında senin dolaylarında Sana dair hasretim yüzyıllardan kalma Aklımı kaçırıyorum Bu cinnet akşamlarında
Orda her kiminleysen Belki sevgilinleysen Söyle kumralım için sızlamaz mı Bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti Söyle kumralım Benim adım neydi
Sahip olduğum herşeydin Herşeyimi alıp gittin
Bu kaçıncı hasretim aylardan hangi aydır Söyle kumralım Ben adımı unuttum Bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti Söyle kumralım Benim adım neydi
Ne zaman güneş doğar aylardan hangi aydır Söyle kumralım Ben adımı unuttum Bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti Söyle kumralım Benim adım neydi | |
|
| |
Rüya Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Cuma Tem. 20 2007, 09:53 | |
| Dönüyor aman dünyaaa başım dumannnn batıyor ama acıtmıyor;S£nin s£vdan...
:ağla: :ağla: | |
|
| |
Site Admin Administrator
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Paz Tem. 22 2007, 23:28 | |
| | |
|
| |
Özlem Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 23 2007, 10:20 | |
| Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilimle Ayayay...
Hakkını verelim mi aşkin? Namusunu kurtaralım mı? Yediden yetmişe nam salıp Dillere slogan olalım mı? (2x) Ayayayay..
Aman ha arayı bozmayalım biz Sakın ha sıradan olmayalım biz Elimize geçen bu fırsatı Sevişe sevişe kullanalım biz (2x)
Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilimle Ayayay...
Kapış kapış aşk Kapış kapış aşk Heryerde dillerde Al kaçırma al Al kaçırma al Al kaçırma al al al Dercesine, aşka ihanet dercesine
Aman ha arayı bozmayalım biz Sakın ha sıradan olmayalım biz Elimize geçen bu fırsatı Sevişe sevişe kullanalım biz (2x) Ay ay ay...
Kapış kapış aşk Kapış kapış aşk
| |
|
| |
Meriç Daf
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. Ptsi Tem. 23 2007, 12:53 | |
| HoşgeLdin Yaar Yüreğimee eLaLem NE-DER-SE-DE-SİN Hadi Hadi Hadi Hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..! :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P :P:P:P:P | |
|
| |
| Dinlediğiniz Şarkılardan Bir Cümle.. | |
|