--------------------------------------------------------------------------------
Dün Gecce Bodrum Güverte'de sahne alan DEMET AKALİN, 'Arto tiyatro seçmelerine katıldı. Ancak ikinci kıtada takıldığı için kovuldu" ifadesini kullanınca mekandakiler kahkahaya boğuldu.. Akalın'ın anlattıkları Gecce.com'da manşetten girince olanlar oldu…
Sabah bazı Tv programlarında bu habere yer verilirken bir çok TV kanalı da sitemizi arayarak haberle ilgili bilgiler istedi… Gecce.com'u arayan isimler arasında olayın baş kahramanı Arto da vardı. İşte telefonda bile İstiklal Marşı'nı bildiğini söyleyerek bana okuyan Arto'nun açıklamaları:
"Bir tiyatro eğitimi için seçmeler vardı.. İstiklal Marşı'nı okurken ikinci kıtada ufak bir duraksamam oldu. Heyecandan olsa gerek.. Daha sonra okudum.. Hocalar teşekkür etti.. Sınıftan ayrıldım.. Ben bu olayı espri olsun diye arkadaşlarıma 'İstiklal Marşı'nı okuyamadım beni sınıftan attılar' dedim.. Böyle bir şey yok.."
Telefonda da İstiklal Marşı'nı bildiğini söyleyen ve bana da okuyan Arto, girdiği sınavın sonucunun ise henüz açıklanmadığını söyledi..