Demet Akalın Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demet Akalın Forum

Demet Akalın Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İstiklal Marşı Krizi..

3 posters
YazarMesaj
Site Admin
Administrator
Administrator
Site Admin

İstiklal Marşı Krizi.. Empty
MesajKonu: İstiklal Marşı Krizi..   İstiklal Marşı Krizi.. EmptySalı Ağus. 14 2007, 03:21

--------------------------------------------------------------------------------

Dün Gecce Bodrum Güverte'de sahne alan DEMET AKALİN, 'Arto tiyatro seçmelerine katıldı. Ancak ikinci kıtada takıldığı için kovuldu" ifadesini kullanınca mekandakiler kahkahaya boğuldu.. Akalın'ın anlattıkları Gecce.com'da manşetten girince olanlar oldu…

Sabah bazı Tv programlarında bu habere yer verilirken bir çok TV kanalı da sitemizi arayarak haberle ilgili bilgiler istedi… Gecce.com'u arayan isimler arasında olayın baş kahramanı Arto da vardı. İşte telefonda bile İstiklal Marşı'nı bildiğini söyleyerek bana okuyan Arto'nun açıklamaları:

"Bir tiyatro eğitimi için seçmeler vardı.. İstiklal Marşı'nı okurken ikinci kıtada ufak bir duraksamam oldu. Heyecandan olsa gerek.. Daha sonra okudum.. Hocalar teşekkür etti.. Sınıftan ayrıldım.. Ben bu olayı espri olsun diye arkadaşlarıma 'İstiklal Marşı'nı okuyamadım beni sınıftan attılar' dedim.. Böyle bir şey yok.."

Telefonda da İstiklal Marşı'nı bildiğini söyleyen ve bana da okuyan Arto, girdiği sınavın sonucunun ise henüz açıklanmadığını söyledi..
https://demetakalin.canadian-forum.com
saliha
Daf
Daf
saliha

Kadın

MesajKonu: Geri: İstiklal Marşı Krizi..   İstiklal Marşı Krizi.. EmptyPaz Şub. 17 2008, 11:59

haber için saol burcu abla
ilahi Demet abla Very Happy Laughing Razz cheers
akalinharun
Daf
Daf
akalinharun

Erkek

MesajKonu: Geri: İstiklal Marşı Krizi..   İstiklal Marşı Krizi.. EmptyC.tesi Kas. 13 2010, 15:03

çok saol haber için...
http://www.demetakalin.fanbb.net

İstiklal Marşı Krizi..
1 sayfadaki 1 sayfası