SnOpY(MaZ) Daf
| Konu: Kuşadası'nda Demet Akalın Rüzgarı Paz Ağus. 05 2007, 14:31 | |
| Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir plaj partisinde sahne alan Demet Akalın, dinleyenlerine unutulmaz anlar yaşattı.
Kuşadası Kadınlar Denizi'ndeki Miracle Beach Club'da saat 14.00'te gerçekleştirilen plaj partisinde sahne alan Demet Akalın'ı dinlemek isteyenler izdihama neden oldu. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı partide sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcıya, partiye gelenler hep bir ağızdan eşlik etti.
Konserinin ardından gazetecilere konuşan Demet Akalın, plaj partilerini çok sevdiğini belirterek, aynı kıyafetlerle gece sahne alamadığını söyledi.
(İhlas Haber Ajansı) 04.08.2007 | |
|
SnOpY(MaZ) Daf
| Konu: Geri: Kuşadası'nda Demet Akalın Rüzgarı Paz Ağus. 05 2007, 14:35 | |
| KUŞADASI KADINLAR DENİZİNDE BİR BEACH CLUB'DA SAHNE ALAN DEMET AKALIN'I 2 BİN KİŞİ İZLEDİ.
Kuşadası Kadınlar Denizi'ndeki bir Beach Club'da gerçekleştirilen plaj partisinde sahne alan Demet Akalın'ı dinlemek isteyenler izdihama neden oldu. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı partide sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcıya, partiye gelenler hep bir ağızdan eşlik etti.
Konserinin ardından gazetecilere konuşan Demet Akalın, plaj partilerini çok sevdiğini belirterek, aynı kıyafetlerle gece sahne alamadığını söyledi.
'VÜCUDUM 18 YAŞINDA'
Kuşadası'nda bir plaj partisinde sahne alan ve gördüğü büyük ilgiden memnun kalan Demet Akalın, vücudunun 18 yaşında olduğunu söyledi.
Kuşadası Kadınlar Denizi'ndeki Beach Club'da izdiham yaşanan plaj partisinin ardından gazetecilere açıklama yapan ünlü şarkıcı, böyle zinde ve genç görünmesinin vücut dilinin 18 yaşında olmasından kaynaklandığını belirterek, 'Yaşım önemli değil ama vücudum 18 yaşında' dedi. Plaj partilerini ve plajlarda sahne almayı çok sevdiğini belirten Demet Akalın, zaman zaman kendisini izleyenlerle de şakalaşarak, 'Plaj kıyafeti ile akşamları sahne almak isterdim, fakat akşam gelenler buradakiler kadar masum olmuyor o yüzden bu kıyafetlerle akşam sahne almıyorum. Sizler böyle tatil yaparak eğleniyorsunuz. Ben ise sürekli çalışıyorum. Ne zaman yiyeceğim bu paraları bilemiyorum. Çocuk yapmak gibi bir planım yok. 34 yeğenim var. Bütün mal varlığımı onlarla yiyeceğim. Bir anneannem var, 90 yaşında, Allah bize de o kadar bir yaşam versin' diye konuştu.
Gazetecilerin 'Neden bu kadar çok çalışıyorsunuz?' sorusunu da cevaplandıran Demet Akalın, '2 gün önce telefonda Sibel Can ile konuştum. Sibel Can bana çok çalışmam gerektiğini söyledi ve bu konuda uzun bir sohbet yaptık. Gerçekten çok çalışmam lazım ve tüm gayretimle işime sarıldım. Bu yaz benim favori albümüm Serdar Ortaç'ın albümü. Sürekli onu dinliyorum. Bayan sanatçılardan ise kendimi tek geçerim' ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin Bengü ile ilgili sorularına ise cevap vermek istemediğini söyledi. (Gecce.com) 05.08.2007 06:26 [939817] | |
|
Site Admin Administrator
| |
Meriç Daf
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Localisation : İzmir Kayıt tarihi : 10/06/07
| Konu: Geri: Kuşadası'nda Demet Akalın Rüzgarı Paz Ağus. 05 2007, 14:48 | |
| | |
|
saliha Daf
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 31 Localisation : Sakarya Kayıt tarihi : 25/07/07
| |
akalinharun Daf