Demet Akalın Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demet Akalın Forum

Demet Akalın Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

"Alişan kızlara para yedirmiyor"...

+4
FISICHELLA
fatos
ŞıMaRıK(FDM)
yes_im
8 posters
YazarMesaj
yes_im
Daf
Daf
yes_im

Kadın

"Alişan kızlara para yedirmiyor"... Empty
MesajKonu: "REKLAM FİLMLERİNDE OYNAMIYORUM"   "Alişan kızlara para yedirmiyor"... EmptyCuma Eyl. 12 2008, 13:07

DEMET AKALIN BİR PROGRAMA YAPTIĞI AÇIKLAMADA ALİŞAN'I KIZLARLA TANIŞTIRDIĞINI SÖYLERKEN KENDİSİNE GELEN REKLAM TEKLİFLERİNDEN DE SÖZ ETTİ.

Şarkıcı Demet Akalın Star TV bir magazin programına yaptığı açıklamada Alişan'a cimri dedi. "Alişan'ı kızlarla tanıştırıyorum ama o onlara bir yemek bile ısmarlamıyor. 300 YTL İstedim onu bile vermiyor" diyen Akalın, Alişan'ın kızlara para yedirmediğini vurguladı.

3,5 milyon dolara ev aldığını da yalanlayan Demet Akalın, "Reklam filmim yok, tv programım yok o kadar param bu yüzden hiç olmadı" diyen şarkıcı reklam filmlerinde oynamamasının sebebini de şu şekilde açıklıyor: "Bana gelen reklam teklifleri hep karizma çizdirici, genelde hijyen ürünlerinden reklam teklifi geliyor o yüzden reklam filmlerinde oynamıyorum."

GAZETEPORT MAGAZİN
ŞıMaRıK(FDM)
Daf
Daf
ŞıMaRıK(FDM)

Kadın

MesajKonu: Geri: "Alişan kızlara para yedirmiyor"...   "Alişan kızlara para yedirmiyor"... EmptyCuma Eyl. 12 2008, 13:08

en iyisi zaten
fatos
Bayan Süper Mod
Bayan Süper Mod
fatos

Kadın

MesajKonu: "Alişan kızlara para yedirmiyor"...   "Alişan kızlara para yedirmiyor"... EmptyCuma Eyl. 12 2008, 14:46

"Alişan kızlara para yedirmiyor"
Demet Akalın ünlü şarkıcıya demediğini bırakmadı

12.09.2008 15:22
Demet Akalın, 3,5 milyon dolara ev aldığı şeklindeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.Şarkıcı Demet Akalın Star TV Mega Magazin programına yaptığı açıklamada Alişan’a cimri dedi. “Alişan’ı kızlarla tanıştırıyorum ama o onlara bir yemek bile ısmarlamıyor. 300 YTL istedim onu bile vermiyor” diyen Akalın, Alişan’ın kızlara para yedirmediğini vurguladı.

3,5 milyon dolara ev aldığını da yalanlayan Demet Akalın, o kadar parasının olmadığını söyleyerek, “Reklam filmim yok, TV programım yok, o kadar param bu yüzden hiç olmadı. Çünkü bana gelen reklam teklifleri hep karizma çizdirici. Genelde hijyen ürünlerinden reklam teklifi geliyor, o yüzden reklam filmlerinde oynamıyorum” dedi.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=97049&cat=150&dt=2008/09/12

http://www.gecce.com/pages/haber_detay.asp?haber=103270
FISICHELLA
Daf
Daf
FISICHELLA

Erkek

MesajKonu: Geri: "Alişan kızlara para yedirmiyor"...   "Alişan kızlara para yedirmiyor"... EmptyCuma Eyl. 12 2008, 17:58

Evt oynamaması çok iyi
yonca
Daf
Daf
yonca

Kadın

MesajKonu: Geri: "Alişan kızlara para yedirmiyor"...   "Alişan kızlara para yedirmiyor"... EmptyCuma Eyl. 12 2008, 19:43

oynamasın bence de
Evi keşke alsa,ona en rahat mekan yakışır
BuRCu
Daf
Daf
BuRCu

Kadın

MesajKonu: Geri: "Alişan kızlara para yedirmiyor"...   "Alişan kızlara para yedirmiyor"... EmptyC.tesi Eyl. 13 2008, 01:26

Alişan işini bilir Smile
YuNuS
Daf
Daf

Erkek

MesajKonu: Geri: "Alişan kızlara para yedirmiyor"...   "Alişan kızlara para yedirmiyor"... EmptyC.tesi Eyl. 13 2008, 11:04

Oynamaması Çok İyi.
akalinharun
Daf
Daf
akalinharun

Erkek

MesajKonu: Geri: "Alişan kızlara para yedirmiyor"...   "Alişan kızlara para yedirmiyor"... EmptyC.tesi Kas. 13 2010, 14:40

saolun
http://www.demetakalin.fanbb.net

"Alişan kızlara para yedirmiyor"...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-