yes_im Daf
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 35 Localisation : *** İSTANBUL *** Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Kozlarını Paylaştılar Çarş. Eyl. 10 2008, 14:33 | |
| Alişan ve Demet Akalın canlı yayında kebab krizine son noktayı koydu.
Show TV'de Çağla Şıkel ile birlikte 'Herşey Dahil' programını sunan Alişan, programa konuk olan Demet Akalın ile 'kebap krizi'ne açıklık getirdi.
Çıkan bir haberde Akalın'ın, plajda kebap yiyen Alişan'a 'Sen ne biçim hayvansın?' dediği ve ikilinin bu nedenle küstükleri yazılmıştı.
SOR HESABINI KAPANSIN BU MEVZULAR Bu olaydan sonra ilk kez canlı yayında karşı karşıya gelen Akalın ve Alişan, olayın yazıldığı gibi olmadığını söylediler. Demet Akalın, "Sor hesabını da kapansın bu mevzular. Artık canım sıkılmaya başladı. Alişan benim kardeşim gibi sevdiğim bir insan. Biz o yaptığımız ev muhabbetini basının önünde yaptık" dedi.
OĞLUM BU NE AMELELİK Demet Akalın, Alişan'a 'Oğlum bu ne amelelik" dediğini ama yazıldığı gibi 'Sen ne biçim hayvansın?' şeklinde bir mesajı asla atmadığını söyledi. Alişan da Akalın'ı doğrulayarak "Terbiyesizce bir laf yazmışlar, bir gazetenin manşetinde. Demet bana hiç bir zaman öyle bir mesaj atmadı" dedi. Alişan'ın kendisine kırıldığını da itiraf eden Demet Akalın, "2 gün küstü ama 3. gün Allah'tan kandildi de barıştık" dedi.
KEBAPÇI AÇMIŞLAR BEN DE YEDİM Kebap mevzuunda kendini savunmaya çalışan Alişan ise kebapçıya top atarak "Adamlar plaja kebapçı açmış ben ne yapayım! Orda kebapçı var ben de kebap yedim, ne yapayım yani!" diye konuştu. http://www.ensonhaber.com/Magazin/150550/Oglum-bu-ne-amelelik.html
En son yes_im tarafından Cuma Eyl. 12 2008, 11:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
orlbloomster Daf
| Konu: Kozlarını Paylaştılar Perş. Eyl. 11 2008, 04:39 | |
| Plajda kebap yediğinden dolayı eleştiri oklarının çevrildiği Alişan, Demet Akalın’ ın bu konuda kendisine ”Amele” demesine canlı yayında ne yanıt verdi?
Show TV'de yayınlanan 'Herşey Dahil' programı sunucusu Alişan, programına konuk ettiği Demet Akalın ile bir süre önce yaşadığı 'kebap krizi'ni konuştu...
Gazetelerde yer alan haberlere göre Demet Akalın'ın, plajda kebap yiyen Alişan'a 'Sen ne biçim hayvansın?' şeklinde bir mesaj yolladığı ve iki arkadaşın bu nedenle küstükleri yazılmıştı.
Canlı yayında bu olaya açıklık getiren Alişan ve Demet Akalın olayların çok yanlış bir şekilde lanse edildiğini belirttiler...
Demet Akalın, Alişan'a 'Oğlum bu ne amelelik" dediğini ama gazete haberlerindeki gibi 'Sen ne biçim hayvansın?' şeklindeki bir mesajı yollamadığını söyledi. Alişan da Akalın'ın sözlerini onaylayarak "Terbiyesizce bir laf yazmışlar, bir gazetenin manşetinde. Demet bana hiç bir zaman öyle bir mesaj atmadı" dedi. Alişan'ın kendisine kırıldığını da itiraf eden Demet Akalın, "2 gün küstü ama 3. gün Allah'tan kandildi de barıştık" şeklinde konuştu...
Demet Akalın, Alişan' a "Sende sushiyi attın ortaya.." deyince Alişan sushiyi Fatih Ürek' in söylediğini belirtti. Bunun üzerine Demet Akalın konuyla ilgili yorumda bulunan Arto' nun kendisini arayarak "Ay anne ne olur cevap versene bana biraz büyüsün olay.." dediğini iddia etti...sacitaslan | |
|
FISICHELLA Daf
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 33 Localisation : uA Çorlu:) Kayıt tarihi : 09/09/08
| Konu: Geri: Kozlarını Paylaştılar Perş. Eyl. 11 2008, 21:42 | |
| Basın herşeyi abarttığı gibi bu olayı da abartmış:S | |
|
orlbloomster Daf
| Konu: Geri: Kozlarını Paylaştılar Perş. Eyl. 11 2008, 21:49 | |
| ayy bıktım bu haberden :S | |
|
ŞıMaRıK(FDM) Daf
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 34 Localisation : mersin Kayıt tarihi : 23/07/07