Demet Akalın Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demet Akalın Forum

Demet Akalın Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kozlarını Paylaştılar

+4
ŞıMaRıK(FDM)
FISICHELLA
orlbloomster
yes_im
8 posters
YazarMesaj
yes_im
Daf
Daf
yes_im

Kadın

Kozlarını Paylaştılar Empty
MesajKonu: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyÇarş. Eyl. 10 2008, 14:33

Alişan ve Demet Akalın canlı yayında kebab krizine son noktayı koydu.

Show TV'de Çağla Şıkel ile birlikte 'Herşey Dahil' programını sunan Alişan, programa konuk olan Demet Akalın ile 'kebap krizi'ne açıklık getirdi.

Çıkan bir haberde Akalın'ın, plajda kebap yiyen Alişan'a 'Sen ne biçim hayvansın?' dediği ve ikilinin bu nedenle küstükleri yazılmıştı.

SOR HESABINI KAPANSIN BU MEVZULAR
Bu olaydan sonra ilk kez canlı yayında karşı karşıya gelen Akalın ve Alişan, olayın yazıldığı gibi olmadığını söylediler. Demet Akalın, "Sor hesabını da kapansın bu mevzular. Artık canım sıkılmaya başladı. Alişan benim kardeşim gibi sevdiğim bir insan. Biz o yaptığımız ev muhabbetini basının önünde yaptık" dedi.

OĞLUM BU NE AMELELİK
Demet Akalın, Alişan'a 'Oğlum bu ne amelelik" dediğini ama yazıldığı gibi 'Sen ne biçim hayvansın?' şeklinde bir mesajı asla atmadığını söyledi. Alişan da Akalın'ı doğrulayarak "Terbiyesizce bir laf yazmışlar, bir gazetenin manşetinde. Demet bana hiç bir zaman öyle bir mesaj atmadı" dedi. Alişan'ın kendisine kırıldığını da itiraf eden Demet Akalın, "2 gün küstü ama 3. gün Allah'tan kandildi de barıştık" dedi.

KEBAPÇI AÇMIŞLAR BEN DE YEDİM
Kebap mevzuunda kendini savunmaya çalışan Alişan ise kebapçıya top atarak "Adamlar plaja kebapçı açmış ben ne yapayım! Orda kebapçı var ben de kebap yedim, ne yapayım yani!" diye konuştu.

http://www.ensonhaber.com/Magazin/150550/Oglum-bu-ne-amelelik.html

En son yes_im tarafından Cuma Eyl. 12 2008, 11:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
orlbloomster
Daf
Daf
orlbloomster

Erkek

MesajKonu: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyPerş. Eyl. 11 2008, 04:39

Plajda kebap yediğinden dolayı eleştiri oklarının çevrildiği Alişan, Demet Akalın’ ın bu konuda kendisine ”Amele” demesine canlı yayında ne yanıt verdi?

Show TV'de yayınlanan 'Herşey Dahil' programı sunucusu Alişan, programına konuk ettiği Demet Akalın ile bir süre önce yaşadığı 'kebap krizi'ni konuştu...

Gazetelerde yer alan haberlere göre Demet Akalın'ın, plajda kebap yiyen Alişan'a 'Sen ne biçim hayvansın?' şeklinde bir mesaj yolladığı ve iki arkadaşın bu nedenle küstükleri yazılmıştı.

Canlı yayında bu olaya açıklık getiren Alişan ve Demet Akalın olayların çok yanlış bir şekilde lanse edildiğini belirttiler...

Demet Akalın, Alişan'a 'Oğlum bu ne amelelik" dediğini ama gazete haberlerindeki gibi 'Sen ne biçim hayvansın?' şeklindeki bir mesajı yollamadığını söyledi. Alişan da Akalın'ın sözlerini onaylayarak "Terbiyesizce bir laf yazmışlar, bir gazetenin manşetinde. Demet bana hiç bir zaman öyle bir mesaj atmadı" dedi. Alişan'ın kendisine kırıldığını da itiraf eden Demet Akalın, "2 gün küstü ama 3. gün Allah'tan kandildi de barıştık" şeklinde konuştu...

Demet Akalın, Alişan' a "Sende sushiyi attın ortaya.." deyince Alişan sushiyi Fatih Ürek' in söylediğini belirtti. Bunun üzerine Demet Akalın konuyla ilgili yorumda bulunan Arto' nun kendisini arayarak "Ay anne ne olur cevap versene bana biraz büyüsün olay.." dediğini iddia etti...

sacitaslan
Kozlarını Paylaştılar Video15
FISICHELLA
Daf
Daf
FISICHELLA

Erkek

MesajKonu: Geri: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyPerş. Eyl. 11 2008, 21:42

Basın herşeyi abarttığı gibi bu olayı da abartmış:S
orlbloomster
Daf
Daf
orlbloomster

Erkek

MesajKonu: Geri: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyPerş. Eyl. 11 2008, 21:49

ayy bıktım bu haberden :S
ŞıMaRıK(FDM)
Daf
Daf
ŞıMaRıK(FDM)

Kadın

MesajKonu: Geri: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyCuma Eyl. 12 2008, 13:11

ABARTTILAR CİDDEEN
Cemal
Daf
Daf
Cemal

MesajKonu: Geri: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyCuma Eyl. 12 2008, 21:39

Hemde NAsıl ABrttılar Asıl BUnalr Bozar Aralarınııı
saliha pırıltı
Daf
Daf
saliha pırıltı

Kadın

MesajKonu: Geri: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyC.tesi Eyl. 13 2008, 15:03

suyu çıktı artık bu olayın
EnesBatuhan
Daf
Daf

Erkek

MesajKonu: Geri: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyC.tesi Eyl. 13 2008, 18:03

O Konu Kapanmadımı Hala yaaaa :S
akalinharun
Daf
Daf
akalinharun

Erkek

MesajKonu: Geri: Kozlarını Paylaştılar   Kozlarını Paylaştılar EmptyC.tesi Kas. 13 2010, 14:39

Smile
http://www.demetakalin.fanbb.net

Kozlarını Paylaştılar
1 sayfadaki 1 sayfası