Demet Akalın Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demet Akalın Forum

Demet Akalın Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTILAR...

2 posters
YazarMesaj
Onur
Daf
Daf
Onur

OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTILAR... Empty
MesajKonu: OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTILAR...   OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTILAR... EmptyÇarş. Eyl. 10 2008, 12:11

PLAJDA KEBAP YEDİĞİ İÇİN ELEŞTİRİ OKLARINA HEDEF OLAN ALİŞAN, YAKIN ARKADAŞI DEMET AKALIN'A, BU OLAYLA İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMA YÜZÜNDEN KIRILMIŞTI.
Tekrar barışan iki arkadaş canlı yayında olayın iç yüzünü anlattılar...

Show TV'de Çağla Şıkel ile birlikte 'Herşey Dahil' programını sunan Alişan, programa konuk olan Demet Akalın ile 'kebap krizi'ne açıklık getirdi.

Çıkan bir haberde Akalın'ın, plajda kebap yiyen Alişan'a 'Sen ne biçim hayvansın?' dediği ve ikilinin bu nedenle küstükleri yazılmıştı.

Bu olaydan sonra ilk kez canlı yayında karşı karşıya gelen Akalın ve Alişan, olayın yazıldığı gibi olmadığını söylediler. Demet Akalın, 'Sor hesabını da kapansın bu mevzuular. Artık canım sıkılmaya başladı. Alişan benim kardeşim gibi sevdiğim bir insan. Biz o yaptığımız ev muhabbetini basının önünde yaptık' dedi.

Demet Akalın, Alişan'a 'Oğlum bu ne amelelik' dediğini ama yazıldığı gibi 'Sen ne biçim hayvansın?' şeklinde bir mesajı asla atmadığını söyledi. Alişan da Akalın'ı doğrulayarak 'Terbiyesizce bir laf yazmışlar, bir gazetenin manşetinde. Demet bana hiç bir zaman öyle bir mesaj atmadı' dedi. Alişan'ın kendisine kırıldığını da itiraf eden Demet Akalın, '2 gün küstü ama 3. gün Allah'tan kandildi de barıştık' dedi.

Kebap mevzuunda kendini savunmaya çalışan Alişan ise kebapçıya top atarak 'Adamlar plaja kebapçı açmış ben ne yapayım! Orda kebapçı var ben de kebap yedim, ne yapayım yani!' diye konuştu.

gecce.com
akalinharun
Daf
Daf
akalinharun

Erkek

OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTILAR... Empty
MesajKonu: Geri: OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTILAR...   OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTILAR... EmptyC.tesi Kas. 13 2010, 14:42

güzel..
http://www.demetakalin.fanbb.net

OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTILAR...
1 sayfadaki 1 sayfası