Diğer Rapörtaja Kaldığımız Yerden Devam....Şarkılarınızla kadınlara cesaret verdiğinizi söylüyorsunuz....Evet söyledim ancak ben sadece kadınlara hitab etmiyorum.Ama kadın hayranlarım fazla olduğu için şarkılarımdan güç aldıklarını ve onlara mutluluk yaydığımı biliyorum....
Yeni albümünüz için rengarenk giysileriniz ve saç renginizle çok beğenildiniz, ne diyeceksiniz?..Son dönemlerde 70'li yıllarda bir dönüş yaşanıyor.Biz de yeni albüm için imaj belirlerken bu yönde hareket ettik.Çok da memnun kaldık.Etrafımdan aldığım tepkiler de son derece olumlu.
Artık kimi sözlerde daha serinkanlı yaklaşıyor ve kimi sataşmaları duymazdan geliyorsunuz.Eskiden anında cevaplandırırdınız.Öyle davranmak bir hatamıydı?Yordu mu sizi sürekli laf yetiştirmek zorunda bırakılmak?Evet kesinlikle doğrudur.Bu albümle birlikte bu tarz tartışmaların içinde girmeme kararı almıştım ve bu sözümün arkasındayım.
Bu albümde en sevilen şarkılarınızdan birisi "MUCİZE" adını taşıyor.Mucizelere inanırmısınız?Ya da mucizelerle oluşan şeyler hayatı zenginleştirir mi?Mucizelere inanmak insanı ayakta tutar... Herkesin mucizelere ihtiyaç duyduğu mucizelerden medet umduğu anlar vardır.
Siz podyumdan geldiniz.Eğer, sözgelimi bir Naomi Campbell kadar büyük bir manken olma imkanınız olsaydı, yine de sahnelere geçer miydiniz?Ben şarkı söyleyerek insanlara mesaj vermek için dünyaya gelmişim.Müzik benim hayatım.Dünya çapında bir manken olacağımı bilsem yine de sahneler de şarkı söylemeyi tercih ederdim.
Geçen yıl birçok müzik ödülü almıştınız.Bu yılda zirve de farklı isimler var.Ödüller gerçek bir başarı ölçütü müdür?Başarılar ödülle pençelenir ve elbette çok da önemlidir ödül almak.Sanatçılar böyle şeylerle motive olurlar.
Sözgelimi çok satan albüm, her zaman iyi albümmüdür?Bazen çok iyi albümler değerini bulamayabilir.Kıymet verip şarkıları gündeme getirmek de bir zeka ürünüdür.Bu yüzden çoğunluğun aldığı sevdiği albümlere hiçbir şey diyemezsiniz. Demokratik bir ülke de yaşıyoruz.Yapılan Her işe saygı duymak gerekir.
Kaynak: Kral Magazin