orlbloomster Daf
| Konu: Demet Akalın: Mucizeler İnsanı Ayakta Tutar.... Çarş. Mayıs 28 2008, 19:29 | |
| Son Albümü "DANS ET" ile Müzik piyasasına fırtına gibi bir giriş yapan Demet Akalın, "MUCİZE" adlı şarkısında iki sevenin inişli çıkışlı ilişkisini anlatıyor. Güzel şarkıcı: "İnsanlar mücizelere hep inanmak ve zaman zaman da mücizelerden yardım görmek ister" diyor....Demet Akalın, ilk albümü "SEBEBİM"i yayınladığı 1998'den bu yana tam 10 yıl geçti.Daha sonra 2000 yılında "YALAN SEVDAN", 2003 yılında "UNUTTUM", 2004 yılında "BANANE", 2006 yılında "KUSURSUZ 19", ve son olarak "DANS ET" albümü ile birlikte tam 10 yıla 6 albüm sığdırdı.Ancak magazin gündeminde hep "eski manken" olarak anılması, aşklarının sürekli spekülasyon konusu yapılması, aynı alemden bazı isimlerle girdiği polemiklerin uzayıp gitmesi zaman zaman isyan etti.Haklıydı da....On yıla albüm sığdırmak, bir yıldabir yılda nerdeyse tüm müzik ödüllerini toplamak kaç sanatçıya nasip olmuştu... Demet, geçen ay çıkardığı son albümü "DANS ET" ile, pop müzik çalan radyoların gözdesi oldu... Yaklaşan yaz, .ekilecek yeni kliplerle yaza damgasını vurmaya hazırlanan Güzel şarkıcı, 70'li yılların rüzgarlarını estiren yeni imajıyla da büyük beğeni topladı.Albümünüz için "10 numara" tabirini kullandınız.Bu çok iddialı bir söz... Bize bunu açar mısınız?Albümü alanlar ve dinleyenler ne demek istediğimi gayet iyi anladı.Beş haftadır en çok satanlarda ve radyolarda 1 numara da olamam bu iddiayı yeterince anlatmıyor mu? "Kendi şarkılarım, kendi aralaında çarpışıyor" dediniz.Ancak güzel ve kaliteli olan her zaman doğru anlaşılmıyor...İyi şarkı her zaman değerini bulur mu?...Benim şarkılarım ilk günden beri doğru yolu buldu.Bazılrı güzel kliplerle de beslenince ömürleri çok daha uzun olacak. Miami'de Madonna'nın kaldığı otel'in odasında konaklanmışsınız.Pahalılığı dışında bir özelliği varmıydı o odanın? Hayır hiçbir özelliği yoktu. Genellikle kıpır kıpır ve neşeli yaz mevsimine uygun şarkılarla çıkıyorsunuz.Bu albümünüz de de durum böyle mi?Bu albümdeki dans şarkılarım yaza damgasını vuracak.Albümün adı zaten "DANS ET".Beach Club'larda bir Demet Akalın geleneği oluştu zaten.Bu yaz da öyle olacak.Ama sonbahar ve kışa doğru slowlarla ağlatacağım dinleyicilerimi. Vaktiyle umudunuzun kırıldığı anlarda elinizden tutan birileri oldu mu?Şimdi aynı desteği yola yeni çıkan birilerine gösterir misiniz?Elbette; bu işler sırayla olur.İlk yıllarımda, zorlu zamanlarımda Hülya Avşar'ın annesi Emral Hanım her bakımdan yanımda olmuş, ve beni cesaretlendirmişti.Ancak ben yapım geğeri kimse bana yardım etmese de ben insanlara yardım etmeye hep hazırım.Yeter ki doğru kişiler olsunlar. Geçen yıl, hem 13. Kral TV Video Müzik ödülleri'nde hem de MÜYAP ve Kelebek Ödülleri'nde kürsüye çıkan Demet Akalın, "Başarılar ödülle perçinlenir ve elbette çok da önemlidir ödül almak.Sanatçılar böyle şeylerle motive olurlar ve beslenirler" diyor.... | |
|
akalinharun Daf
| Konu: Geri: Demet Akalın: Mucizeler İnsanı Ayakta Tutar.... C.tesi Kas. 13 2010, 14:44 | |
| | |
|