Demet Akalın Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demet Akalın Forum

Demet Akalın Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

-->Dilara Pekel'in Yazısı..

3 posters
YazarMesaj
Site Admin
Administrator
Administrator
Site Admin

-->Dilara Pekel'in Yazısı.. Empty
MesajKonu: -->Dilara Pekel'in Yazısı..   -->Dilara Pekel'in Yazısı.. EmptyÇarş. Mayıs 07 2008, 18:25

Demet Akalın'dan Özlü Söz!

‘Erkekleri şişir ki, bir şey sansınlar!’ İşte cümle budur arkadaşlar.. Erkekler alınmasın ama işin özeti budur.. Demet Akalın FHM’e verdiği röportajda böyle bir kelam etmiş, demiş ki:

‘Bakma ben "maço severim" falan derim ama çaktırmadan da çok güzel yönlendiririm karşımdakini. Erkekleri birazcık şişireceksin ki kendilerini bir şey zannetsinler. Tabii ki her kadın gibi kontrol edilmeyi severim ama sadece ben istersem. O konuşur ben dinlerim ama yine kendi bildiğimi yaparım. Bunu da karşımdakini ezmeden yaparım. Ben erkek arkadaşıma öyle yapıyorum. Sonuçta erkek yani, egosu var. Kadınlar daha dayanıklıdırlar ama erkekler öyle değiller.’

Demet Akalın’ı çok severim, özü sözü birdir, kalbi ve beyni ağzındadır.. Böyle bir sözü de ondan başkası edemezdi sanırım.. İş erkek işi olunca kadınların bir salkım püslüm hali vardır; duruşlarını yitirirler nedense.. Kaptırıverirler kendilerini çoğunlukla.. Halbuki devir ipleri elinde tutma devridir.. Erkeği ezmeden, onun egolarını besleyerek kendini de kaybetmeden, gücünü, kişiliğini tarzını bilerek davranma dönemidir.. Ancak böylelikle gitmek istediğin yoldan ilerleyebilirsin; aksi takdirde erkeğin yoluna girersin ki bu durumda da ‘güçlü kadın’ ilkesi yerle bir olur.. Hoş geldiniz erkek hegomanyası altında yaşayan ezik kadınlar dünyasına.. Magazin alemi bu şekilde davranan, erkek görünce kendinden geçen kadınlarla doludur.. O yüzden de hak edilmesi gereken saygıyı bir türlü göremezler ve ancak verdikleri saçma sapan demeçlerle ilişkiler üzerine saçmalarlar..

Hemen karşı fikir geliştirmeyin ‘ama saygı şarttır filan’ diye.. Şart filan değildir bana kalırsa.. Erkeğin bir kadına saygı duyması, ancak kadının elindedir çünkü.. Eğer saygı duyulması gerekecek şekilde davranılmıyorsa ağızla kuş tutulsa da beklenen saygı gösterilmez.. Bu bir ilkedir nerdeyse.. O cehetle erkekler ‘güçlü kadın’ tiplemesine bayılırlar, çünkü onlara saygı duyarlar ama bir o kadar da kaçarlar.. Kaçmayanlar mutluluğu böyle yakalarlar işte ya da kaybettikleri zamanı bilgi ve deneyimle örüp ve hataları telafi edip kaybedileni geri kazanmayı bilirler.. Oğuz Kayhan gibi işte..

Bakmayın siz, erkekler kendilerine itaat edilmesinden çok hoşlanırlar ama kadınların uygun yolu bulup, punduna getirip daha doğrusu yapmak istedikleri şeyi yapmasına da bayılırlar.. Çaktırmazlar, ayrı konu.. Yeter ki onların fikirlerine saygı gösterin ve yeter ki kendinizi ve isteklerinizi doğru anlatmasını bilin.. O zaman hiç açılmaz sandığınız o yolları öyle bir açar ki erkekler siz bile şaşar kalırsınız.. Ama işte bu, çok ince bir ayardır ve her kadına nasip olmaz.. Yanlış bir yoldan ilerlersen ve onun o erkek üstünlüğünü kendisine yedirirsen avcunu yaladığınla kalırsın.. Erkeklerle ilişki içersinde olmak santraç oynamak gibi bir şeydir.. Doğru hamleyle en inatçı erkeği bile yola getirip şah mat edebilirsiniz..

Demem odur ki, Demet Akalın'ın bu sözleri 'ilişki özlü sözleri' kitapçığına bir numaradan yerleşmelidir.. Çünkü işin özeti cidden budur.. Kadınlara tavsiye etti denmeyecek kadar özlü ama işin aslına bakarsanız bir o kadar da basittir.. Tabii anlayana demek isterim ısrarla.. Keza anlamayanlar ordusu her zaman çoğunluktadır.. Boşuna dememişler görünen kadınlar kılavuz istemez diye, ah çok pardon görünen köy kılavuz istemez diye Smile

Hürriyet reklamı

İzlediniz mi bilmiyorum, inşallah denk gelmişsinizdir.. Hürriyet’in insan haklarıyla ilgili reklamından bahsediyorum.. Uzun zamandır, hatta çok uzun zamandır beni bu kadar etkileyen ve vermek istediği mesajı bu kadar net veren bir reklamla karşılaşmadım.. Reklam her şeyi o kadar iyi anlatıyor ki, yoruma, yazıya, söze hacet bırakmıyor.. Rafineri ekibini ve reklamın yönetmeni Nadir Bekar’ı tebrik ediyorum.. Ellerinize sağlık..

http://www.gecce.com/pages/yazi.asp?yid=5929
https://demetakalin.canadian-forum.com
five93
Daf
Daf
five93

Erkek
Emploi : ----------

MesajKonu: Geri: -->Dilara Pekel'in Yazısı..   -->Dilara Pekel'in Yazısı.. EmptyÇarş. Mayıs 07 2008, 18:28

ablam işteee yhaaa...zatenn ablamın her sözüü özlüü Embarassed Wink
http://www.demetakalin.biz
akalinharun
Daf
Daf
akalinharun

Erkek

MesajKonu: Geri: -->Dilara Pekel'in Yazısı..   -->Dilara Pekel'in Yazısı.. EmptyC.tesi Kas. 13 2010, 14:47

teşekkürler
http://www.demetakalin.fanbb.net

-->Dilara Pekel'in Yazısı..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-