Demet Akalın Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demet Akalın Forum

Demet Akalın Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

..Akalın'Benim Sevgilim Maho'..

3 posters
YazarMesaj
Onur
Daf
Daf
Onur

..Akalın'Benim Sevgilim Maho'.. Empty
MesajKonu: ..Akalın'Benim Sevgilim Maho'..   ..Akalın'Benim Sevgilim Maho'.. EmptyPtsi Ocak 14 2008, 17:17

Çocuk isteğini her defasında dile getiren ve hamile olduğu yönünde hakkında haberler çıkan Demet Akalın dün gece Stage adlı mekanda sahne aldı.

Derin göğüs dekolteli kısa elbisesi ve Hande Yener tarzı dansı ile izleyenlere keyifli bir gece yaşatan Akalın'ı yalnız bırakmayanlar arasında sevgilisi Oğuz Kayhan ve yakın arkadaşı Alişan'da vardı.

Alişan'ı öve öve bitiremeyen Akalın "Bir Alişan'a bakın ne kadar ince ruhlu. Bir de benimkine bakın mahonun ta kendisi. Adamın ruhunda incelik yokkî" diye konuşurken kendisini izleyen Kayhan, zor anlar yaşadı. Ayrıca yeni albümünü şubat ayında çıkarmayı planladığı ifade eden ünlü popçu "Serdar Ortaç'dan da şarkıyı aldık mı, albüm tamamdır dedi.
saliha
Daf
Daf
saliha

Kadın

MesajKonu: Geri: ..Akalın'Benim Sevgilim Maho'..   ..Akalın'Benim Sevgilim Maho'.. EmptyC.tesi Şub. 16 2008, 22:44

oğuz enişte demet ablam şaka yapmıştır
akalinharun
Daf
Daf
akalinharun

Erkek

MesajKonu: Geri: ..Akalın'Benim Sevgilim Maho'..   ..Akalın'Benim Sevgilim Maho'.. EmptyC.tesi Kas. 13 2010, 15:12

kalın yazmak yasak değilmi ? Smile
http://www.demetakalin.fanbb.net

..Akalın'Benim Sevgilim Maho'..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-