Demet Akalın Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demet Akalın Forum

Demet Akalın Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

..Babacan Davranır..

3 posters
YazarMesaj
Onur
Daf
Daf
Onur

..Babacan Davranır.. Empty
MesajKonu: ..Babacan Davranır..   ..Babacan Davranır.. EmptyPaz Ocak 06 2008, 14:48

Saunayı yaktım beraber girelim
Ünlü popçu Demet Akalın, üç yıldan beri birlikte olduğu eski kocası Oğuz Kayhan'ı çok yakışıklı bulduğunu ve Brad Pitt'ten daha çok beğendiğini söyledi. "Oğuz çok karizmatik bir erkek" diyen Akalın, eski eşinin en çok etkilendiği özelliklerini Hafta Sonu dergisine şöyle anlattı:

Babacan davranır
"Benim için en önemlisi, Oğuz'un insancıllığı. Babasız bir çocukluk geçirdiğim ve baba kavramını bilmediğim için bu beni etkiliyor. Kurban Bayramı'nda griptim; annem, dayım, anneannem beni bırakıp gitti. İlaçlarımı içiren, beni uyandıran, 'Saunayı yaktım hayatım, hadi gel birlikte girelim' diyen Oğuz'du. Bana babacan yaklaşmasını çok seviyorum..." Oğuz Kayhan ise Demet Akalın'dan ilk ne zaman etkilendiğini şöyle açıkladı: "Ben Demet'in ayaklarına vuruldum. Sekiz yıl önce o zamanki kız arkadaşımla birlikte Demet'in çalıştığı gece kulübüne gitmiştik. Sahnede ayaklarına 15 dakika kilitlenip kaldım..."

Sabah-Günaydın
saliha
Daf
Daf
saliha

Kadın

MesajKonu: Geri: ..Babacan Davranır..   ..Babacan Davranır.. EmptyC.tesi Şub. 16 2008, 22:51

haber için saol;) Very Happy
akalinharun
Daf
Daf
akalinharun

Erkek

MesajKonu: Geri: ..Babacan Davranır..   ..Babacan Davranır.. EmptyC.tesi Kas. 13 2010, 15:09

saol Onur
http://www.demetakalin.fanbb.net

..Babacan Davranır..
1 sayfadaki 1 sayfası