Demet Akalın Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demet Akalın Forum

Demet Akalın Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Güç ondaymış!{görüntülü haber}

5 posters
YazarMesaj
Rüya
Daf
Daf
Rüya

Güç ondaymış!{görüntülü haber} Empty
MesajKonu: Güç ondaymış!{görüntülü haber}   Güç ondaymış!{görüntülü haber} EmptyÇarş. Tem. 25 2007, 16:04

DEMET AKALIN, SEYHAN MÜZİK BİNASININ DIŞINDA YER ALAN RESMİNİN KALDIRILMASINI İSTEYEN MESLEKTAŞI HAKKINDA BAKIN NELER SÖYLEDİ?
--------------------------------------------------------------------------------

Bu sabah `Orada Neler Oluyor?` adlı programa konuk olan Demet Akalın, Gülben Ergen’le ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Kaset satışlarının iyi olmasından dolayı patronu Bülent Seyhan’ın Kadıköy’deki Seyhan Müzik binasına kendi resmini astığını söyleyen Demet, bu resim için Gülben’in “İndirin bu kadını buradan” dediğini söyledi.

Bülent Seyhan’ın albüm satışı iyi olan her sanatçısı için bu tür jestler yaptığını belirten Demet, “Gülben Ergen’i severdim. Artık güç bende. Şimdi aynı şeyleri yapamazlar. Ben buraya kendi emeğimle geldim.” diye konuştu.

Tatil adlı parçasının bakkal şarkısı olduğunu da itiraf eden Akalın’ın, Gülben Ergen hakkındaki konuşmalarını görmek için ‘Tıkla İzle’ butonuna basmanız yeterli.
http://www.gezentilki.com/cgi-bin/tilki5.pl?mod=Haberler&haber_id=9340

sNm
Daf
Daf
sNm

MesajKonu: Geri: Güç ondaymış!{görüntülü haber}   Güç ondaymış!{görüntülü haber} EmptyÇarş. Tem. 25 2007, 21:43

tbrklr valllllaaa !!!!!!!!!!!!
harika Knouşmuş ablammmmmmmmmm ???
kimseyi rencide etmeden herkesin hakkını vererek konuşmuş ....
saol haber için cnmmmm Wink
sahika
Daf
Daf
sahika

Kadın

MesajKonu: Geri: Güç ondaymış!{görüntülü haber}   Güç ondaymış!{görüntülü haber} EmptySalı Tem. 31 2007, 17:39

allahım ya insanlar başarılı olanları niye çekemezler ki :şaştım5:
saliha
Daf
Daf
saliha

Kadın

MesajKonu: Geri: Güç ondaymış!{görüntülü haber}   Güç ondaymış!{görüntülü haber} EmptyPaz Şub. 17 2008, 12:19

haber için saol
akalinharun
Daf
Daf
akalinharun

Erkek

MesajKonu: Geri: Güç ondaymış!{görüntülü haber}   Güç ondaymış!{görüntülü haber} EmptyC.tesi Kas. 13 2010, 15:00

haber için saolunn
http://www.demetakalin.fanbb.net

Güç ondaymış!{görüntülü haber}
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-